termékeink
 ügyfélszolgálat
Kérdése van?
Hívjon minket most!
(99) 544-650

Munkanapokon
7-15 óra között

 kapcsolat

SEFRA-FARBEN KFT.
9443 Petőháza, Kinizsi u. 6.
Tel: 99/544-650
E-mail:  

Nyitva tartás:
H-P: 7.00-15.30

 Szállítási és fizetési feltételek

Árak

A weboldalon található termék mellett feltüntetett ár a termék vételára (bruttó fogyasztói ár), amely tartalmazza az általános forgalmi adót (27%) is, azonban nem tartalmazza az esetleges szállítási és egyéb költségeket.

A termék végleges ára a megrendelés visszaigazolása során megadásra kerül.

Fizetés

A megrendelt termék/ek árának és a hozzátartozó esetleges költségeknek kiegyenlítésére Ön több lehetőség közül is választhat attól függően, hogy személyesen veszi át az árut a Sefra-Farben Kft. petőházi telephelyén, vagy az áru kiszállításra kerül Önnek.

Amennyiben Ön személyesen veszi át az árut a Sefra-Farben Kft. petőházi telephelyén, fizethet készpénzzel (HUF vagy EUR) a pénztárban. Utánvétes fizetési mód választása esetén a megrendelt áru és szállítás árát az átvételkor a Szállítónak kell kiegyenlítenie készpénzzel. A fizetendő összeg a számla és a szállítólevél alapján minden költséget tartalmaz.

Ön dönthet úgy, hogy rendelésének értékét előre utalással egyenlíti ki. Az összeg beérkezésekor a Sefra-Farben Kft. a megrendelt árut az Ön kérésének és az előzetes egyeztetésnek megfelelően kiszállításra vagy postára adja.

Ha Önnek lejárt határidejű fizetetlen számlája van vállalatunk nyilvántartása szerint, minden további vásárláskor csak készpénzfizetés esetén kerül kiszolgálásra. Ez mindaddig fennáll, míg tartozásait nem rendezi a vállalatunk felé.

A vásárló megrendelése alapján a vásárló részére legyártott, kizárólag a vásárló részére megrendelt termékekre (pl.: színre keverés, egyedi kiszerelés stb.) vonatkozó rendelés lemondása esetén a Sefra-Farben Kft. jogosult a megrendelésben szereplő termékek teljes vételárát bánatpénzként megtartani.

(A bánatpénzzel kapcsolatban a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései irányadóak.)

Árváltozás

A Sefra-Farben Kft. webáruházában szereplő termékek áráért csak a megrendelés visszaigazolása után vállalunk garanciát. Az árváltozás jogát a megrendelés visszaigazolásáig fenntartjuk.

A Sefra-Farben Kft. vállalja, hogy a vevőt írásban értesíti a termékárak változásáról, azok érvényre jutása előtt.

Rendelés

A rendelések feldolgozása munkaidőben (hétfő-csütörtök: 700-1530 és péntek:700-1500) történik. Megrendelését interneten leadhatja a nap 24 órájában, azt rendszerünk rögzíti, és azonnal küld egy visszaigazoló e-mailt annak fogadásáról. A munkaidőn kívül beérkezett megrendelések az azt követő napon kerülnek feldolgozásra.

Egyéb lehetőségek személyesen, telefonon (a telephelyen vagy a területileg illetékes üzletkötőnél), illetve faxon.

Minden esetben visszaigazoljuk, hogy mikor tudjuk teljesíteni megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül.

Egyedi megrendelés

Egyedi kívánságra gyártott termék megrendelését csak faxon, e-mailben, levélben, vagy személyesen leadott és aláírt megrendelőn áll módunkban elfogadni. Megrendelés megérkezése után, annak lemondására nincs lehetőség.

Szállítás

Amennyiben Ön kiszállítást kér, felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a szállítás időpontjáról és módjáról. A Szállító vállalja, hogy a megrendelt árut, a megrendelő Szállítóhoz érkezésétől számítottan, legkésőbb három munkanapon belül, a megrendelő által megadott címre szállítja.

A szállítási költség a bruttó rendelési értéktől és a szállítási címtől függ, és a következők szerit alakul:

(szállítási ártáblázat)

Csomagolás

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a szállító előtt szíveskedjen megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Amennyiben az áru „Euro raklapon” kerül kiszállításra, úgy Ön köteles csere raklapot biztosítani, vagy az áruval érkező raklapot örök áron megvásárolni.

A számlán külön nem szereplő csomagolásokat (vödör, doboz, egyszer használatos csomagolások) a Sefra-Farben Kft. nem vesz vissza.

Szállítási és fizetési feltételek letöltése
 miért mi?
 •  

  mert rugalmas, rövid és pontos határidővel dolgozunk.

 •  

  mert az általunk forgalmazott termékek minősége garantált.

 •  

  mert legtöbb termékünket raktárról szállítjuk, így a megrendelés időpontjától számított 3 munkanapon belül ügyfeleink megkapják a megrendelt termékeket.

 •  

  mert webáruházunkban éjjel-nappal; kényelmesen, időt és pénzt spórolva vásárolhat.

 •  

  mert 20 év tapasztalatával rendelkezünk; osztrák anyavállalatunk pedig több mint 120 éves múltra tekint vissza.

 •  

  mert színt adunk az életnek!

TESZT PLUSSZ