termékeink
 ügyfélszolgálat
Kérdése van?
Hívjon minket most!
(99) 544-650

Munkanapokon
7-15 óra között

 kapcsolat

SEFRA-FARBEN KFT.
9443 Petőháza, Kinizsi u. 6.
Tel: 99/544-650
E-mail:  

Nyitva tartás:
H-P: 7.00-15.30

 Cégünkről

Tisztelt Látogató!

Köszönjük, hogy felkereste megújult honlapunkat. Engedje meg, hogy pár szóval bemutassuk vállalkozásunkat, törekvéseinket.

A Sefra-Farben Kft-t 2011-ben alapította egy osztrák vállalkozás és két magyarországi magánszemély. Elődje, a Sefra Hungária Festékgyártó- és Forgalmazó Kft. 1990-es alapítása óta tevékenykedett a magyar piacon, kezdetben elsősorban Nyugat-Magyarországon, majd az ország egyéb területein is.

A vállalkozás szakmai hátterét a Sefra Farben- und Tapetenvertrieb GmbH., az 1886-ban alapított osztrák családi vállalkozás biztosítja, amely festékgyártással és vezető európai festékmárkák kereskedelmével foglalkozik. A cégről részletes információt kaphat www.sefra.at honlapon.

A Sefra-Farben Kft. tevékenységi területei a teljesség igénye nélkül a belsőtéri és homlokzati falfestékek, alapozó koncentrátumok, lazúrfestékek, korróziógátló bevonatrendszerek kereskedelme, de mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy lehetőség szerint a festő- mázoló- és tapétázó szakipar teljes anyag- és eszközigényét lefedő termékkínálatot alakítsunk ki, termékcsoportokként több lehetőséget kínálva, ezzel lehetőséget nyújtani partnereinknek a megfelelő ár/érték arány kiválasztására. Szolgáltatásaink között szerepel a számítógépes színkeverés, és helyszíni szaktanácsadás is.

Értékesítésünkben jelentős szerep jut a viszonteladói együttműködéseknek, partnereink között megtalálhatók a nagykereskedelmi cégek és festék szaküzletek egyaránt. Természetesen vásárlóink a szakipar vállalkozói, az építőipari cégek, és kivitelezők is. Internetes áruházunk elindításával pedig a legszélesebb vásárlóközönség felé szeretnénk egyszerű, könnyű vásárlási lehetőséget kínálni.

Nagy örömmel mutatjuk be új honlapunkat, melyen lehetőség nyílik internetes vásárlásra is. Reméljük, oldalunk hamar népszerűvé válik és minél többen élnek a felkínált lehetőséggel. Természetesen megtalálhatók honlapunkon termékeink műszaki ismertetői, a felhasználási útmutatók, valamint a szükséges biztonsági adatlapok is.

Honlapunkkal az a célunk, hogy a lehető legfrissebb ismeretekkel, legközvetlenebbül lássuk el vásárlóinkat és szoros együttműködés alakulhasson ki partnereinkkel. Ehhez várjuk az Önök véleményét, észrevételeit a honlap működésével kapcsolatban.


A jó és eredményes együttműködés reményében,
Üdvözlettel
Günther József
ügyvezető igazgató

 miért mi?
 •  

  mert rugalmas, rövid és pontos határidővel dolgozunk.

 •  

  mert az általunk forgalmazott termékek minősége garantált.

 •  

  mert legtöbb termékünket raktárról szállítjuk, így a megrendelés időpontjától számított 3 munkanapon belül ügyfeleink megkapják a megrendelt termékeket.

 •  

  mert webáruházunkban éjjel-nappal; kényelmesen, időt és pénzt spórolva vásárolhat.

 •  

  mert 20 év tapasztalatával rendelkezünk; osztrák anyavállalatunk pedig több mint 120 éves múltra tekint vissza.

 •  

  mert színt adunk az életnek!

TESZT PLUSSZ