termékeink
 ügyfélszolgálat
Kérdése van?
Hívjon minket most!
(99) 544-650

Munkanapokon
7-15 óra között

 kapcsolat

SEFRA-FARBEN KFT.
9443 Petőháza, Kinizsi u. 6.
Tel: 99/544-650
E-mail:  

Nyitva tartás:
H-P: 7.00-15.30

 Jogi nyilatkozat

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

A Sefra-Farben Kft. webáruházi szolgáltatásainak igénybevételének előfeltétele a Jogi és adatvédelmi nyilatkozat, az Üzletszabályzat, valamint a Szállítási és fizetési feltételek Ön által történő elfogadása. A Jogi és adatvédelmi nyilatkozat, az Üzletszabályzat, valamint a Szállítási és fizetési feltételek elfogadásának minősül, ha Ön regisztrálja magát a honlapon. Amennyiben az utolsó belépés óta eltelt idő alatt bármilyen változás történik, a webáruházba történő belépést követően értesülhet a módosításokról.

A szerződés a Sefra-Farben Kft. honlapján történő regisztrációval jön létre.

A Sefra-Farben Kft. ezúton tájékoztatja vásárlóit, hogy a webáruház használata során rendelkezésére bocsátott adatokat bizalmasan kezeli és tárolja, további fél számára nem adja ki, kizárólag a megrendelések teljesítéséhez és vásárlással, tájékoztatással kapcsolatos célokra használja fel; az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény figyelembe vételével. A vásárlók adatainak kezelésekor az Adatvédelmi törvény (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény) rendelkezéseinek megfelelően járunk el.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a e-mail címen.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Sefra-Farben Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

A weboldalhoz történő folyamatos és hibamentes hozzáférés érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk. Az internet jellegéből adódó technikai hibákért, illetve az esetlegesen fellépő problémákért, melyek az oldal nem megfelelő működését, esetleges adatvesztést okoznak nem vállalunk felelősséget.

Szerzői jogvédelem

A Sefra-Farben Kft. weboldalán megjelenő tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérő célra és mértékben kizárólag a Sefra -Farben Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen módon felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, közzétenni, terjeszteni, tárolni, átruházni, vagy egyéb módon kereskedelmi célzattal felhasználni.

Az egyéb, itt nem szabályozott kérdésekben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak az irányadóak.

Vitás kérdésekben a Sefra-Farben Kft. a Soproni Városi Bíróság illetőségét köti ki.

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat letöltése
 miért mi?
 •  

  mert rugalmas, rövid és pontos határidővel dolgozunk.

 •  

  mert az általunk forgalmazott termékek minősége garantált.

 •  

  mert legtöbb termékünket raktárról szállítjuk, így a megrendelés időpontjától számított 3 munkanapon belül ügyfeleink megkapják a megrendelt termékeket.

 •  

  mert webáruházunkban éjjel-nappal; kényelmesen, időt és pénzt spórolva vásárolhat.

 •  

  mert 20 év tapasztalatával rendelkezünk; osztrák anyavállalatunk pedig több mint 120 éves múltra tekint vissza.

 •  

  mert színt adunk az életnek!

TESZT PLUSSZ